pysseltips

Pyssel för stora och små – här har jag samlat mina bästa pysseltips. Du hittar också massor på instagram @marie.tidquist.lundin

Enkla vimplar till festen

Enkla vimplar till festen

Det är vår och det närmar sig festtider då vi firar avslutningar, studenter, födelsedagar och bröllop. Ett enkelt sätt att skapa feststämning är att dekorera med vimplar. Du gör snabbt egna enkla vimplar till festen

Annorlunda påskägg

Annorlunda påskägg

Låt kreativiteten flöda när du fyller en äggkartong med överraskningar till påsk. En klassiker är så klart godis – men visst ser det lockande ut med nötter och torkad frukt.

Snygga påskägg

Snygga påskägg

Tröttnat på påskägg i all jordens färger? Måla dina gamla ägg från gömmorna i guld eller svart och dekorera med vit posca-penna och du får ett gäng tjusiga ägg att ställa fram bordet.

Recept trolldeg

Recept trolldeg

Enklaste aktiviteten till lagom sjuka barn i vabruari? Se till att du har mjöl, salt och matolja hemma så fixar du enkelt en trolldeg som ni kan sysselsätta er med i flera timmar. Här hittar du mitt på bästa recept trolldeg.

Vabb-pyssel med kritor

Smält ned gamla kritor och gör nyaVabb-pyssel med kritor Har du gamla, trasiga bitar av kritor som ligger och skrotar i gömmorna? Smält ned dem och gör nya fina figurkritor - lätt som en plätt. Det...

Gör egna skraplotter

Gör egna skraplotter

Swisha pengar till födelsedagsbarnet? Gör ett roligt grattiskort med skrapfärg. Du fixar enkelt en egen trisslott med garanterad vinst. Använd diskmedel och hobbyfärg i metall för att göra skrapfärgen.

Kaka på burk

Kaka på burk

Med bara några dagar kvar till jul är det bråda tider med granen som ska kläs och klappar som ska handlas. Här tipsar vi om en gåva som du snabbt fixar själv. Du häller ned alla ingredienser i en burk

Gör en vas i papper

Gör en vas i papper

Med papper, symaskin och en tom pet-flaska fixar du nya, fina vasar till blommorna. Kanske faller du för den klassiska kinesiska vasen? Eller så klipper du ut en vas i moderna form. Endast fantasin sätter gränser.

Så här gör du ringblomssalva själv

Så här gör du ringblomssalva själv

Plocka ringblommor och spara doften och de verksamma ämnena i olja och gör din egen ringblomssalva som är både antibakteriell och läkande. Perfekt till torr hud m.m. Etikett till burken hittar du så klart hos Designprints.

Pressa blommor

Pressa blommor

Brukar du plocka sju sorters blommor att lägga under kudden? Varför inte stoppa dem i blomsterpressen istället! Då sparar du minnet av sommaren längre och kan dessutom skapa vackra kort och dekorationer.

Så popcorngräs med barngrupper

Så popcorngräs med barngrupper

Våren är äntligen här och det växer så det knakar och insekterna vaknar till liv. Så popcorngräs med barngrupper som scouter, miniorer eller i skolan. Här kan du läsa hur du gör och tips på kruka att så i.

Mors dag presentidéer

Mors dag presentidéer

Mors dag i slutet av maj närmar sig med stormsteg. För mig är den bästa mors dag-presenten en enkel men personlig gåva – här kommer 10 tips på mina bästa presenter till Mors dag.

Kristyränglar

Kristyränglar

Kristyränglar – ett klassiskt julpynt att göra själv. Här hittar du instruktion på hur du gör fina kristyränglar med florsocker och bokmärken. Enkelt och fint till julgranen och väldigt mysigt att pyssla med dagarna innan jul

Gör egen rabarbersaft

Gör egen rabarbersaft

Sugen på något läskande i sommarvärmen? Gör enkelt en sats med rabarbersaft och du kan hälla upp rosa dryck i glasen. Det enda du behöver är rabarber, citron, socker och lite tålamod.

Följ oss på instagram

Information

Betalsätt & leverans
Vi använder av oss Klarna som betalsätt. Den digitala produkten levereras omedelbart till din mail.

Kontakta oss
Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt? Maila mig, så svarar jag så fort jag bara kan.
marie@formkontakt.se