Morsdagpresenter att skriva ut

10 bästa presenterna till Mors dag

 

Mors dag i slutet av maj närmar sig med stormsteg. Jag ska erkänna jag är inte den som varken köper eller förväntar mig några storslagna eller dyra presenter. För mig är den bästa mors dag-presenten en enkel men personlig gåva.

De bästa Mors dag-presenterna:

  1. Något som barnen pysslat eller ritat. Alltid högst upp på min lista.
  2. En picnic i det gröna (för min del gärna vid vackra silverfallet i närheten av Skövde) med goda bakelser från stans bästa konditori.
  3. Kuponger till mor – ladda hem och skriv ut designprints mors dag-kuponger och fyll själv i innehållet. Kan vara att barnen lovar att städa, diska, massage osv i utbyte mot en kupong.
  4. Någon av My Feldts vackra receptböcker.
  5. Frågekort till Mors dag – intervjua barnen eller barnbarnen om deras mamma, farmor eller mormor och fyll i svaren. Garanterat personligt och roligt.
  6. Sovmorgon och att få äta en lååång frukost i lugn och ro. Gärna med nybakade croissanter(finns ogräddade i välsorterade frysdiskar) och dagens tidning.
  7. Mors dag Trisslott – alla älskar att skrapa en skraplott. Ladda hem och skriv designprints egna skraplott där du själv fyller i vinsten.
  8. Blommor till trädgården – sånt som bara är vackert och inte är till mer nytta av än att bara njuta av.
  9. En liten gullig ask fylld med en liten överraskning eller ett smycke. Här hittar du omslag för att göra en vacker ask till mors dag presenten.
  10. Något hemmagjort – kanske hemmagjord saft eller hemmagjorda bivaxdukar till Mor på Mors dag? På designprints hittar du etiketter som ger det hemmagjorda en extra lyxig touch.

 

Vad är ditt bästa tips för att göra mamma glad på Mors dag? Kommentera gärna:

personlig mors dag present att skriva ut