Om Designprints

Marie Tidquist Lundin, designprints, formkontakt, illustratör

Designprints är stället där du hittar produkter att ladda hem och skriva ut på egen skrivare. Det kan vara allt från etiketter till hemmagjorda saften till skraplotter med egen vinst.

Alla produkter designas och illustreras av Marie Tidquist Lundin som driver Designprints vid sidan av arbetet som grafisk designer och illustratör på Formkontakt.

Idéen till att börja sälja printables kom som ett led i en önskan att få ta fram egna produkter och samtidigt inspirera andra till eget skapande. Printables är ett koncept ifrån USA och fungerar helt enkelt så att du laddar hem och skriver ut produkten själv – i önskat exemplar.

Behöver du produkter, mönster eller illustrationer till ditt företag? Kontakta Marie för ett samarbete.

//Marie Tidquist Lundin, Grafisk formgivare och illustratör
marie@formkontakt.se, 0739193093

 

Foto: Henrietta Bruto

vanliga frågor

Hur köper jag en printable om jag vill skriva ut till flera?
Det räcker att du beställer ett exemplar av den fil du vill ladda ned. Filen du får till mailen kan du sedan skriva ut i önskat antal exemplar.

Jag får en vit kant runt trycket?
En del skrivare kan inte skriva ända ut i kanten. Då får man acceptera en vit kant runt motivet – eller klippa bort den vita kanten. På vissa skrivare kan du välja kantfri utskrift – se över dina inställningar för att hitta det.

Min utskrift ser mindre ut än på bilderna?
När du skriver ut en pdf lägger acrobat ofta till en extra marginal. Se till att du väljer ”verklig storlek” när du skriver ut

Får jag använda utskriva printables till produkter jag säljer?
Nej, printables är endast för privat bruk och är skyddade av upphovsrätt. Om du vill använda Designprints produkter för att sälja vidare kontakta oss för ett eventuellt samarbete.

Följ oss på instagram

Information

Betalsätt & leverans
Vi använder av oss Klarna som betalsätt. Den digitala produkten levereras omedelbart till din mail.

Kontakta oss
Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt? Maila mig, så svarar jag så fort jag bara kan.
marie@formkontakt.se