Födelsedagskort att skriva ut direkt

Behöver du snabbt ett kort till födelsedagsbarnet? Kanske vill du överraska med en trisslott med garanterad vinst. Här hittar du dem! Direkt efter köp får du en pdf på din mail med födelsedagskort att skriva ut direkt

Längst ned på sidan hittar du några vanliga frågor och svar om bland annat utskrifter.

vanliga frågor

Hur får jag min produkt?
Alla produkter i butiken är digitala och levereras via e-post. Leveransen sker direkt efter genomfört köp. Skulle du av någon anledning inte ha fått något mail - kolla först i skräpposten så det inte hamnat där. Skulle något vara fel kontakt oss via e-post på marie@formkontakt.se

Färgerna på bildskärmen stämmer inte med min utskrift?
En viss färgskillnad kan förekomma i produkterna beroende på vilken bildskärm du tittar på och skrivarens inställningar. 

​Hur köper jag en printable om jag vill skriva ut till flera?
Det räcker att du beställer ett exemplar av den fil du vill ladda ned. Filen du får till mailen kan du sedan skriva ut i önskat antal exemplar.

Jag får en vit kant runt trycket?
En del skrivare kan inte skriva ända ut i kanten. Då får man acceptera en vit kant runt motivet - eller klippa bort den vita kanten. På vissa skrivare kan du välja kantfri utskrift - se över dina inställningar för att hitta det.

Min utskrift ser mindre ut än på bilderna?
Se till att du har laddat hem filen till din dator. Skriv inte ut från telefonen.
Öppna pdf:n i adobe reader. Finns att hämta hem gratis här: https://get.adobe.com/se/reader/
I adobe reader väljer du verklig storlek.

Du kan också skriva ut från förhandsvisning - se då till att du klickar i skala och skriver in 100% där.

Får jag använda utskriva printables till produkter jag säljer?
Nej, printables är endast för privat bruk och är skyddade av upphovsrätt. Om du vill använda Designprints produkter för att sälja vidare kontakta oss för ett eventuellt samarbete.